Good Feeling


Här kommer pippi långstrump


Och så har man taggat för att hitta massa fint i dag till mammas fest men icke :( och nu håller jag på att somna är sjukt trött.

/pigg tjej

Dead by april


Kaos
kk?


Björnfittan på!


Herre vilken namn BJÖRNFITTA hahah men nu är den här min lilla päls från hm. Snygg? Ja ganska Nöjd? O ja Frysa? Absolut inte

Someone Like You


Det är ganska mycket i skolan vilket inte gillas någonstans! I morgon är det försig en skön dag då vi bara ska ha projektarbete. Projektarbete, vad vad vad,  kanske... ni tänker. Jo jag ska göran en barnbok med några från klassen vilket jag tror kommer blir super!

Juste har färgat håret om ni inte förstod det i tidigare inlägg. Och ja det blev lite knas så ska förbättra de i hegen hoppsa jag eller NEJ måste göra det innan fredag. Kan ju inet gå på krogen i falmmigt hår!!!! hur skulle de vara??? UTSENDE ÄR ALLT som hanapee skulle säga hhehe verkligen!!

Taggad till lördag då vi ska köpa kläder till mammas fest! HOPPAS jag hittar nått :D

Nu ska jag sova


Nöjd Martina haha ;) <3

How to love


Skit bra video blev ganska tagen första gången jag såg den. Tumme upp för den!

Hej


Hissa!

VERKLIGEN en eloge för mig för att jag är bäst på att blogga!!!!! HE HE HE
Saker att se farm emot fram över är följande:

- Träning i dag ( ja det häar skulle jag publisera i går) , har börjat kickboxat igen super sköjj. Lite blåslagen bara hehe asså Julia som jag kör med får mycket lättare blåmärken och ja gissa hur hon ser ut, Inte kul någonsans. Känner mig ond för att hon har två feta blåmärken :/ förlåt Julia!

- Köpa kläder till mammas 50 års fest. Letar som en galning, assskul :D har tänkt köpa någon fräck klänning (har tvingat mig själv att inte köpa nått svart) och ett par klackskor (hjälp!).

- Mammas fest!!

- New York resan, herre vad KULIGT!!!! :D :D Galet..

Det här är ingen låt jag lyssnar på direkt men tycke den passar till New York feelingen. Hörde den i går när jag gick hem och lyssnade på Petra Marklunds sommarprat. Måste bara tipsa om att Olof som är med i mammas nya kille, Cicci som är med i idol, Danile Adams-Ray och Johan Johansson som har skrivit "Hundra åringen som klev ut genom fönstret och försvann" alla dom är världa att lyssna på, alltså dera sommarprat ! :)

Fräcka saker


Tuff


hahaha