Stressad


Fyy hatar att vara det!!! Men kan inte gör mer än att ta en sak i taget. :/ men för att pigga upp mig lite gick jag och köpte mig ett par hörisar, ganska nöjd. Det vara allafall biliga men ljudet är sådär men det kan jag leva med.

Nu blir det plugg Höres!

Juste! Tipps tipps The voice appen är grym!

HAHAHA
28

Gooodemörgen


En månad kvar!!

Bild från Björnriket

Kan inte SNÖN ta och komma nu!!!!! NU HO HOOOO

Sköjjigt


Och då är det prov :( det får bära eller brista *suck 

Jag ska klippa mig, luggen förblindara mig

och såååå klart Sandra fyller 18 bast och det ska firas! Hoppas på mycket dans

=D

Hej igen (hatar att skriva så här) men måste skylla på att det varit mycket i skolan, jag har alltså låtit skolan gå före. Och grejen är att jag inte vill tvinga fram ett inlägg.

Men som tur är har jag faktisk nått att dela med mig av OCH det är att den här låten som inte bara är lite grym. Dagens låt från mig till er!!!Det andra är att den här gööroliga sidan


Jag blir sååå GLAD :D (tyck NU på bilden för att komma diit)

Pjuuuuhuuuu

Äntligen!! Nu är det slut pluggat för i dag...få se om det räcker, men men kan inte alltid vara bäst. Skolan suger lite just nu men för gör det bästa av situvationen. Här kommer dagens lööött


Spola fram till 19.00 sååå himlas bra, har nynnat på den här låten hela dan :D

Bara för att den svänger skönt


Tre tipps

Tryck på bilerna för att komma till tippsen.


Det första är "The fabulous life og Ana Gina" wop wop gillar mycket, men jag garvar inte läppen av mig men de är värt att se på!


Det andra är "Danne och Bleckan, Från ingeting till någonting". Går inte att gemföra med Ana Gina på det sättet att det inte är meningen att det ska vara kul, på det sättet. Allafall så är det sköna killar och kul på ett annat sätt att se på. Värt att nämna att det är samma prodesent som gjode "Rebecca och Fiona".

Båda programen går på svtplay om någon vill se :)


Det sista och tredje tipset kan ni se på youtube och är klipp på Daniel Paris. hahah så himla rolig kille. Jag blir så himlans gald av att titta på honom.

Hemskt men sant!


Fräck brutta


http://lookbook.nu/paniekscelencja


Älskar hennes hår och den första bilden ooo så vill jag se ut!


Frään tjej


Vem är snoppmannen?

Rolig man kan ha dåråå. Jag satt i vardags rumt helt själv och möös med datan min när det ringde och ja gissa vad som stod på skärmen JO "snopp-mannen" hahah vilksom wtf!?!?!? samtidigt som det ringer hör jag ett as garv fån toaleten som ligger vägg i vägg med vardigsen... vem vem vem kan det tänkas vara den där snopp-mannen...ja nått att klura på..Ja om han ringde ju inte en gång utan 10!

Glad o.O


Såå himlans bra

S

Tack Klara!

Det är kladdkakans dag i dag! :D mums!
Gå in her for tosan for her ar min kusiiiin Klaris

Heeelo deer

how to make a gif

Bilder med nya objektivet 50 mm fast (eller säger man så??)
Älskar att det blir as suddigt i bakrunden :D gillas!

Slapp dag

Hej är hemma igen efter en händeserik vecka i New york coh det har varit mycket på en och samma gång. Fattade inte riktigt att jag var där. Bilder på allt jag shoppat kommer... men i dag har jag bara slappat med att titta på "så mycket bättre" mm. Här kommer dagens låt :) hare gött
Känner att låten behöver jag verkligen lyssna på i dag. Är inte på topp, är för hård mot mig själv! Va inte det snälla ni var "true to who you are". Vilket jag också måste vara!!