DÅÅÅ KÖÖR VI!!


Ännu en dagens låt

Snart blir det promis med Jullan och jag ska hinna äta innan det (viktig info) MEN.... kom ihåg !!! EN dag kvar och jag måste packa :D galetvärre

Dagens låtUrtjatat (inte låten den är as,skit,bajs-BRA) men hohohoh det är bara tvåååå dagar kvar!!! :D

/glad_tjej

SWEET


Sat snygga

GINA TRICOT 599 :-

En f**ing vecka kvar!!!

Sitter och letar som en galning på skidkläder och är extremt taggad!!! :D ska bli så jävla kul!!

Hej

Heeeej! Sätter handen på höften och ler, för ni som inte fattar det roliga säger jag bara Maria Montiazami! haha sååå roligtdum. Sitter i mitt rum, som jag förövrig älskar, och lyssnar på Jay Smith. Håller på att fixar med hemsidan till vårat UF företag. Men det går siso så där, vi har fått ett grattis pogram att jobba mot meeen det ser förjävligt ut.


Eller kanske inte men ja vi får se. Det blir allafall sjukt mycket enklare att jobba i och så är det grattis och det gillar vi!! Vårat UF företag kommer att citerar från våran affärsidé: "Vi ska tillverka och sälja armband där hela vinsten skall gå till olika organisationer som stödjer barn i hela världen" super duper bra va? Jag är ganska taggad över att göra mitt armband. Vi kommer alltså att designa ett armband var i gruppen vilket blir fem totalt. Jag har som ni ser ansvaret över webb-grejset och kommer att åter komma när det är dags för er att beställa det armband ni vill ha hehe Juste!! Vårat företag heter Child-Supporting Bracelets UF värt att minnas.

Snart blir det Idol med Martina :D
Men NU mat!

Hare gött!

9 dagar kvar...Just nu
New York snaaaart


Fotoväggså hääääääär bra


Kärlek i massor om inte lite till


Här kommer en bomb med bra kärleks böcker. Tycker att det passar bra nu när det börjar blir mörkt, det är mörkt kl 8 NU fyyy och när man vaknar herre!!! Ja så jag tänkte att då passar det bra att goa ner sig en bra bok och tänka på nått annat än mörker och kyla. Såå här kommer alltså lite tips från mej till er som vill. JUSTe!!! Ta mina rekommendationer med en nya av lite av varje. Blev inte såå djup utan överlåter den äran till någon annan idag.Går ut hårt med två sjuuuukt bra böcker (enligt mig, kom ihåg de!). Känner igen mig i båda och är riktigt goodfeeling över dem. Jag blir glad av att läsa dem och vill vara HON ja tänk om det där är typ jag??

 


Sophie Kinsellas böcker är alltid roliga och galna, väldigt underhållande. MEN med undertaget " En shoppaholicers bekännelse " inte bra!! De andra böckerna är det fritt fram att läsa, helt ok från mig.

 


ÅÅÅ vad bra de här böckerna är handlar om hur man handskas med döden. Hur man går vidare efter att minst hela sin familj. Super duper. "Om jag stannar" är första och "När jag lät dig gå" är andra boken.

 


"Mitt nya jag" och "Jag minns inte varför jag älskar dig" handlar båda om att tappa minnet och vad ska händer efter det.... spännande(!!!!)

 


Ja ni ser vad de heter fösta boken till vänster och andra till höger. Det hör i hop, alltså i par ja som två och två...... förstår ni eller ska jag förklara igen??? Kanske inte världens bästa böcker men de är lättläst och ganska mysiga. Utseendefixerad som jag är så gör det ju inget att killen på framsidan är snyggsöt =)

 


"Ursäkta om man vill bli lite älskad" och "Ett nytt liv på köpet" handlar båda om begäret av att någon ska älska än. I det här fallen gå det över styr. Vi är ju inte mer än människor och det behöver man påminna sig ibland. Det är okej att misslyckas. Livet kan inte alltid vara en dans på rosor om man än så vill. Kom ihåg att alla behöver kärlek.

 


En dag- Handlar om att man en specifik dag i några år får följa två personer genom livets alla upp och ned gångar. Gillar mycket!!!

En plats som kallas lycka - två personer träffas i ett lusthus och sedan händer det grejer hehhe så klart en bra bok annars skulle jag inte rekommendera den. HALLÅ!!

 


Himlen börjar här- Om att förlora en syster väldigt fiin och bra!

Innan jag dör- Kommer inte ihåg så mycket men det handlar om en tjej som vet att hon ska dö, fyy vad hemskt är inte det och har skrivit upp en lista på vad hon vill gör innan hon dör. Känner att jag nu kanske ska läsa den igen. Tänk om man hamna i samma sits!! Man lever ju bara en gång, varför vänta på de man vill göra??

 


Min pappa är snäll och min mamma är utlänning - Kul med alla saker som hon blir utsatt för OCH får inte glömma de är kärlek med i boken, sååå klart!

Linas Kvällsbok 1 och 2- OOoo måste läsa igen snart har inte gjort de på ett tag. Vad jag kommer ihåg är det roliga älskar bilderna i boken och allt annat också. LÄS!

 

 

Syskon kärlek - Titeln säger väll allt, visst jag håller med det är lite sjukt att två syskon blir kära i varandra MEN jag lovar den är bra.

Mycket mer än så- Väldigt bra! För er som gillar killar på cykel, ja?, men då sååå läs! :D

Simon och Sofie- Typiska poppis tjej blir ihop med ikepoppis kille. Väldigt bra också.

 

 

Bara inte du - Exakt bara inte du, vad gör man om man blir kär i ens bästa kompis kille? Katarina tar upp i alla sina böcker om den svåra och kompilerade kärleken.

Räcker det om jag älskat dig? - Det här är den fösta boken som jag verkligen tycket om och det gör jag fortfarande. Handlar om kärlek, sååå klart.

 


Airhead - Samma författare som till Prinsessans dagbok men det här är nått helt annat typ. Ganska rolig för en helt "vanlig" tjej byter hjärna med en supermodell. Sedan får man följa med henne i den helt okända världen för henne.

Det är så logisk alla fattar utom du- Ännu en gång kääärlek men vem får nog av det och denna gången handlar det om hur svårt det är att i ena stunden vara bästa kompis och i näsa hemlig blixtförälskad.

 


Dagens låt


Tisdag


Varför nöjd?

Slänger in en bild bara så därför att jag längtar sjukt till skidor och snöö!

Känner mig inte nöjd med min blogg design och enligt Lisa så funkar inte min blogg som den ska. Alltså inläggen försvinner när man skrollar ned. Vilket inte alls är bra. Är det någon anna där ute som känner igen sig i de?
Alla fall ska jag fick nått frächt och fräckt.

GluttaDetta ska jag ha på mig på mammas 50 års fest!!

Lallalala

Liten vandring i stan med Ulrik Munter i örorna och kameran i högsta hugg. Ganska bra fakstiskt.

Gooofika
BULLAR!!!!!!!! MUMMMMS FILLE BALL(E)A OJ OJ OJ

KRIS!

Jag behöver lite tipps från er vilken ska jag välja????

+++++

Tumblr_lpkuqwo0g21qgxlxfo1_500_large
Är svag för skate/skid/snowboard killar hohohojojo grejer de!!! heheh

lääängtar till att åka skidor!!!

Hurra!

Fina majsan
Wow
Cheesecake
Hej!!
Fina Lisa som är 20 bast, de ni! :)
Sööt
Datasuport
Någon som gillar converse?
Alice